Onze kantoren zijn niet open voor het publiek. Bestellingen en betalingen alleen online via deze website. Levering via BPOST.

Onze hoezen zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden (2x/jaar) en bedekken heel uw hoofdkussen.  Ze zijn 100% ondoordringbaar voor mijt, maar blijven doorlaatbaar voor waterdamp (transpiratie). Dankzij hun hoogwaardig materiaal zijn deze hoezen heel discreet, u voelt ze niet, en staan ze garant voor de kwaliteit van uw slaap. Alle maten zijn...

0 Review(s)
vanaf
17,00 €

Onze hoezen zijn voorzien van een rits voor eenvoudige installatie rond uw matras. Uw matras is volledig beschermd, maar toch uitermate comfortabel en 100% dicht voor huisstofmijt. Een eenvoudig en effectief hulpmiddel om u te beschermen tegen allergieën door deze ongewenste gasten.

0 Review(s)
vanaf
63,00 €

Onze volledig chemicaliënvrije hoezen bieden bescherming vanaf het eerste moment. Ze omhullen uw dekbedden en beschermen u nacht na nacht tegen mijten. Deze hoezen van medische kwaliteit worden al geruime tijd aanbevolen door vele allergologen. Ze zijn een eenvoudige, effectieve en duurzame partner in de bestrijding van mijten.

0 Review(s)
vanaf
83,00 €
Toont 1 - 3 van de 3 items