Onze kantoren zijn niet open voor het publiek. Bestellingen en betalingen alleen online via deze website. Levering via BPOST.

Onze groep

STALLERGENES GREER is een internationaal farmaceutisch laboratorium dat gespecialiseerd is in de diagnose en de behandeling van allergieën door ontwikkeling van allergeenspecifieke immunotherapeutische behandelingen en diensten. STALLERGENES GREER biedt allergische patiënten therapeutische oplossingen die alsmaar efficiënter en duurzamer worden.

Dankzij zijn innovatiestrategie biedt STALLERGENES GREER gerichte therapeutische oplossingen die het leven van allergische patiënten over de hele wereld aanzienlijk verbeteren.

STALLERGENES GREER IN HET BUITENLAND

STALLERGENES GREER is aanwezig in meer dan 20 landen, gespecialiseerd in allergene immunotherapie en al geruime tijd in België gevestigd.

België (FR) :

http://www.stallergenes.be/nc/fr.html

ONZE GARANTIES

  • Hoogwaardige producten
  • Ongeëvenaarde klantenservice

Uw Dom'HouS hoes heeft 10 jaar garantie op voorwaarde dat de hierboven aangegeven onderhouds­aanwijzingen worden geëerbiedigd.
Bij mogelijke productieonvolkomenheden verbindt STALLERGENES GREER zich ertoe om uw goederen zonder kosten te vervangen (bij voorlegging van de factuur die als garantie dient) En dit binnen een periode van 2 jaar .
Al onze Dom'HouS hoezen zijn in overeenstemming met de 93/42/EEG-richtlijn betreffende medische hulpmiddelen.